احیای سلامت اصفهان
ما روزی خود را در تندرستی مردم می جوییم نه در بیماری آنان...
*سلامتی نعمت گران بهایی است، آن را قدر بدانید*

روغن پیه )شحم( گاوعرضه روغن پیه (شحم) گاو برای اولین بار در ایران

 توسط احیای سلامت اصفهان

 

 

روغن پیه­ ی گاو چیست؟

در اطراف قسمت های مختلف بدن گاو چربی های خاصی شکل می گیرد که به آنها پیه یا شحم گفته می شود . در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خوردن روغن هایی که منشأ حیوانی دارند مثل روغن پیه بسیار تأکید و سفارش شده است و در میان پیه ها پیه ی قلوه گاه چون از لطافت بیشتری برخوردار است همواره مطلوب تر بوده و از اهمیت خاصی برخوردار است . از جمله خواصی که برای روغن پیه ی قلوه گاه گاو گفته شده ، آب کردن چربی های زیر شکم ، رشد عضلانی بدن ، تناسب اندام ، منبع تولید انرژی و توان بسیار عالی و تقویت کننده بسیار مؤ ثر  سیستم دفاعی بدن است. امیرالمؤمنین امام علی (ع) در این باره می فرمایند :«پیه هم اندازه خود بیماری را از بدن بیرون می برد، مردم به هیچ چیز بهتر از روغن حیوانی و قرائت قرآن درمان نجسته اند» .

از این روایت دو نکته مهم برداشت می شود :  1- مصرف پیه گاو برای بیماران  با حفظ اعتدال مورد تأکید است.  2- کنار هم قرار گرفتن روغن حیوانی و قرائت قرآن درکنار یکدیگر نشانه ای از تأثیر بسیار زیاد روغن حیوانی در سلامت انسان است . روایت دیگری از امام صادق (ع) بر تأثیر روغن پیه ی قلوه گاه گاو همراه با برنج در رشد و تقویت بدن تأکید دارد .

دکتر مهدی فهیمی رئیس انستیتو بین المللی طب سنتی ایرانیان ماد در مجموعه سفیر سلامت در مورد پیه گاو می گوید : « شاید جهان غرب برای پیشرفت خود از برداشت هیچ نکته ای از شرقی ها خصوصاً جهان اسلام فرو گذار نکردند ... و در حال حاضر چیزی را به ما می دهند که توصیه ی پیشوایان ما بوده است ، به عنوان نمونه ، از امام صادق (ع) سؤال شد : چه پیه ای هست که اگر ما آن را بخوریم مفید باشد ؟ امام می فرمایند : مصرف پیه ی گاو که وقتی وارد بدن بشود ، هم تراز خود بیماری را از بدن بیرون می کند . در کشور ما کسی به این نکته توجه نکرده است ، این کالای با ارزش خیلی ارزان از کشور ما خارج می شود ، ولی کشور سوئیس به

این مسئله پرداختـه و دارویـی را آماده کرده است که متخصصین روماتولوژیست و ارتوپد ما آن را زیـاد تجویز

می کنند و نام آن سلدرین است ، اما مایه ی اصلی این دارو پیه ی گاو است و این یک نمونه از مطالعات کاربردی غربی ها روی احادیث پیشوایان است » . همچنین در جای دیگر می گوید : «یکی از اجزای اصلی غذاهای امروزی روغن هاست ... آن چیزی که بسیار حائز اهمیّت است روغن های حیوانی است ... مصرف روغن های حیوانی در طب سنتی بسیار تأکید می شود یعنی حجم کم اما کیفیت خوب ... مثل روغن های پیه و دنبه ، این روغن ها در حجم کم می تواند انرژی بسیار بالایی را به وجود بیاورد ... » .

دکتر حسین روازاده رئیس مؤسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان و پزشک با تجربه در زمینه تغذیه ی انسان می گوید : « روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می شود که روغن بسیار لطیفی است . این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن چربی زیر شکم و تناسب اندام استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است » .

طریقه ی مصرف و نگهداری : روغن پیه ی گاو را می توان برای سرخ کردنی ها ، خورش ها ، پلو ها ، برنج و همراه با عسل ، شیره ی انگور و ... مصرف کرد و توصیه شده که ابتدا آن را در ظرفی حرارت داده تا مایع شود و سپس مصرف کنید . بهتر است روغن پیه را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید .

منابع :

1- مجموعه ی صوتی و تصویری سفیر سلامت (سخنرانی دکتر مهدی فهیمی)

2- کتاب دانش نامه ی احادیث پزشکی (محمدی ری شهری)    

3- سایت رسمی مؤسسه ی احیای طب جامع ایرانیان (www.ravazadeh.com)

 

گروه علمی فرهنگی احیای سلامت اصفهان

شایان ذکر است احیای سلامت اصفهان برای اولین بار در ایران و شاید جهان این روغن را تولید کرده وآماده همکاری با مشتاقان در این زمینه است.

سفارشات جهت فروش به همکاران وارسال به شهرستانها،استان ها وکشورهای دیگر جهان با هماهنگی قبلی پذیرفته می شود.



ارسال توسط احیای سلامت اصفهان